Speaking test MUET


alhamdulillah . lepas dah speaking test MUET 
fortunately, mig adalah peserta pertama pagi ni
dapat tajok : what is the most important factor to nation development 
mig dpt point : LEADER
mmg syiok lah kan. of cos lah leader yg main peranan penting
tp dalam task kedua . ade candidate yg rampas point mig 
terus jadi kucar-kacir sikit sebab mig xtau pulak dia nak amik point mig
berserah je mase tu dan jawap macam-macam soalan dengan baik
walaupun xberapa nak hebat tapi alhamdulillah
mig dah lepas speaking test kali ni
tinggal berdepan dengan ujian bertulis je dah
tak saba nak habiskan 

okeh.tu je buat mase ni
nanti mig update lain

SEGALANYA TERTULIS DARI HATI

2 comments:

aisyah humaira' said...

blog mig dah bertambah hebat lah ! all the best kawanku ;)
rindu mig :)

mira kecik said...

hehe . tenkiu mun